21.01.2024 Varia

Kerkbalans 2024

Geef vandaag voor de kerk van morgen!

De actie Kerkbalans is zondag 21 januari 2024 van start gegaan in de Maria van Jessekerk en in de Sacrament kerk. Op zondag 28 januari 2024 zal er opnieuw aandacht voor de actie Kerkbalans gevraagd worden in vieringen in de Maria van Jessekerk en in de Adelbertkerk. Op zondag 4 februari wordt de actie afgesloten in de Franciscus en Clarakerk en in de Maria van Jessekerk.

Met de actie Kerkbalans vraagt de Ursulaparochie aan parochianen van alle vier de parochiegemeenschappen en aan de (vaste) bezoekers van de Engelstalige vieringen in de Maria van Jessekerk om een jaarlijkse financiƫle bijdrage te geven aan het functioneren van onze Ursulaparochie. Ieders bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

U kunt voor uw eenmalige jaarbijdrage gebruik maken van de QR-code Kerkbijdrage van de Ursulaparochie of van de QR-code van de gemeenschap van uw keuze. De QR-code en de bankrekeningnummers kunt u altijd vinden op pagina 2 van ons parochieblad de Ursula. Het parochieblad is ook te vinden op deze website.

Met uw eenmalige jaarbijdrage zijn we heel blij, maar we stellen het zeer op prijs als u een maandelijkse bijdrage aan de parochie wilt geven. Dat helpt de parochie financieel echt vooruit! U kunt daarvoor het machtingsformulier invullen en afgeven bij elke pastorie. We zorgen ervoor dat uw formulier goed aankomt. Door een maandelijkse bijdrage geeft u de parochie meer zekerheid over de inkomsten die we van u mogen verwachten. Doet U mee?!!

Het parochiebestuur