Uitnodiging: doe mee aan

een

mini-expositie

Locatie: Franciscus & Clara kerk

Een uitnodiging om zelf aan de slag te gaan met het thema: Troost die we in deze tijd wereldwijd, maar ook in onze stad en kerk hard nodig hebben en elkaar kunnen geven.

Wat betekent troost voor jou? Wat roept het op? Wat geeft jou troost? Waardoor kun je je getroost voelen? (bijv. welk lied, gebed, gedicht, welke muziek, geur, smaak, plek of persoon is troostrijk voor jou en waarom?) Hoe kun jij troost geven aan een ander? Heeft je geloof in God, de mens, je kijk op het leven daar mee te maken?

De gezamenlijke gemeenschap heeft de naam Martha en Maria gekregen: Wat doet Martha om iemand te troosten? Hoe vind je troost bij Maria?

We vragen parochianen, vrijwilligers-werkgroepen, wijkbewoners en ieder die de kerk een warm hart toedraagt om mee te doen! Breng iets in, geïnspireerd door jouw idee bij ‘troost’ voor een tijdelijke mini-expositie in het portaal van de kerk aan de Raamstraat.

Verbeeld ‘troost’ en wat dat voor jou betekent in een foto, een kort verhaal, gedicht, een symbool, voorwerp, tekening, schilderij of ander (kunst)werk. Graag met je naam en korte uitleg erbij, het mag ook zonder, als je dat liever wilt.

Breng het voor 1 mei bij het secretariaat, pastorie Raamstraat 78, di. of do. 13.30-15.30 uur. (Toezicht en vitrinekast aanwezig, na 20 mei kan het weer opgehaald worden). Of stuur een foto, verhaal, gedicht of tekst bij voorkeur digitaal naar:

Marjolein Kenselaar m.kenselaar@ziggo.nl (contactpersoon info. ‘Feest vd Geest’ in de F&C locatie)