14.10.2022 Varia

5 november 13.45 uur

Opening van 'Het Venster'

'Het Venster' ontmoetingscentrum voor wie te maken krijgt met een chronische ziekte


In de mooie, lichte tuinkamer van de Franciscus en Clarastraat aan de Raamstraat 78 is op 5 november om 13.45u de feestelijke opening van ‘Het Venster’, ontmoetingscentrum voor wie te maken krijgt met een chronische ziekte.
De opening zal gedaan worden door mw. Karin Schrederhof wethouder Wonen, Zorg, Onderwijs en Sport.

Iedereen is van harte welkom! Fijn als er veel mensen komen om het extra feestelijk te maken.

Er zalprachtige muziek zijn van Eric de Waardt, altviolist en anderen. En er zijn korte woordjes over hoe we samenwerken aan een gezonde buurt. Het is de moeite waard om hier bij te zijn.

Het openingsprogramma duurt een uur en wordt afgesloten door spoken word artiest Nabil Tkhiddousset. Daarna is er een receptie en kunt u een kijkje nemen in de tuinkamer waar vanaf dan elke dinsdag en donderdag van 10.00u – 13.00u inloop zal zijn voor wie te maken krijgt met een chronische ziekte.
Wie mee wil helpen tijdens de inloop-ochtenden is ook heel welkom! Iedereen kan gewoon binnenlopen. Ook als u een keer wilt komen kijken.

Voor de feestelijke opening op 5 november om 13.45u is opgave vooraf wel fijn i.v.m. de catering: 06 44 148 701 of 06 21 444 747 of per mail: hetvensterdelft@gmail.com