14.06.2023 Varia

Het Venster in de

Raamstraat

Staat open elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur juist ook in de zomer!

‘Het Venster’ in de Raamstraat staat open elke dinsdag en donderdag juist ook in de zomer!

‘Het Venster’ is een ontmoetingsplek waar mensen zonder afspraak kunnen binnenkomen. Mensen die te maken hebben met een chronische ziekte – zelf, of in de omgeving.

Maar ook mensen die gewoon even behoefte hebben aan ontspanning of een praatje zijn speciaal in de zomerperiode wanneer veel vaste activiteiten niet doorgaan van harte welkom!

Elke dinsdag- en donderdagmorgen van 10 tot 13 uur is het gezellig in de lichte Tuinkamer en tuin van de pastorie aan de Raamstraat. Uitnodigend staat het kleurige welkomstbord buiten op de stoep.

Je kunt aanbellen bij de pastorie (zolang de steigers nog voor de gevel staan) of via het poortje achterom door de tuin.

En je kunt er - zonder enige verplichting - een kijkje nemen of dit wat voor je is. Altijd is er ruimte voor hartelijke aandacht, een boeiend gesprek of een spelletje of gewoon een kop verse koffie of thee. Je kunt er vragen stellen, je verhaal kwijt of luisteren naar wat een ander deelt.

Maandelijks worden activiteiten als muziek of een workshop geboden om aan mee te doen.

Deze zomerperiode is er op dinsdag 25 juli en op donderdag 31 augustus een gratis lunch tussen 12.00 en 13.30 uur, verzorgd door Thea Tsatsos. Hiervoor is aanmelding wel aan te raden. Dit kan door te mailen naar hetvensterdelft@gmail.com of te bellen naar Rafael Maria: 06-21444747

Op de website www.hetvensterdelft.nl is meer te lezen over deze ontmoetingsplek. Kom eens proeven hoe het er is en neem vooral mensen mee van wie je weet dat ze daar baat bij kunnen hebben of geef de informatie aan hen door!