14.01.2023 Varia

Het Venster in de

Raamstraat

Staat open elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur

Een ontmoetingsplek waar mensen zonder afspraak kunnen binnenkomen. Mensen die te maken hebben met een chronische ziekte – zelf, of in de omgeving. Maar zeker ook mensen die gewoon even behoefte hebben aan ontspanning of een praatje zijn van harte welkom!

Elke dinsdag- en donderdagmorgen van 10 tot 1 3 uur is het reuze gezellig in de warme en lichte Tuinkamer van de pastorie aan de Raamstraat. Uitnodigend staat het poortje naast de pastorie open, aangegeven door een kleurig welkomstbord. Je kunt achterom via de tuin naar de Tuinkamer om - zonder enige verplichting -een kijkje te nemen en te genieten van hartelijke aandacht, boeiend gesprek of een spelletje en een kop verse koffie of thee.
De gastheren en vrouwen kunnen goed inschatten wat ‘n bezoeker prettig vindt. Je kunt er vragen stellen, je verhaal kwijt of luisteren naar wat een ander deelt.
Zo draag je zelf ook bij aan het creëren van een fijne ontvangst.
Maandelijks worden activiteiten als muziek of een workshop geboden om aan mee te doen.

Op 23 februari is er bijv. een gratis lunch tussen 12.00 en 13.00 uur, verzorgt door Thea Tsatsos (en geloof maar dat ‘t dan lekker is !)Hiervoor is aanmelding via de website van ‘het Venster’ wel aan te raden. Op de website www.hetvensterdelft.nlis meer te lezen over deze ontmoetingsplek.

Kom eens proeven hoe het er is en neem vooral mensen mee van wie je weet dat ze daar baat bij kunnen hebben of geef de informatie aan hen door!