Filmhuisfilm
'Adam, waar ben je?'

‘Adam, waar ben je? ‘

Filmhuis-film van Oekraïense filmmakers in de Adelberthof in de Adelbertkerk met een inleiding door de maker.

Woensdag 30 november.
Entree Minervaweg 7 om 19.30 uur.
Start inleiding om 20.00 uur (duur inleiding 10 min, film 80 min.)

We nodigen je uit voor de bijzondere film: ’Where are you Adam?’ De film is in het Nederlands ondertiteld.Deze documentaire geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos.

Een uitzonderlijk, visueel rijke en prachtig beschouwende documentaire – een waarneming van de wereld waar de tijd niet door de klok wordt beheerst. We zien gelovige mensen, ze gaan helemaal op in hun werk en gebed, beproevingen, vreugde, moeilijkheden en pijn. De beelden in de film raken je door de inzet van de monniken. Dit alles in een ritme en omgeven door overweldigende natuur.

De documentaire is al in vele landen en ook in filmhuizen in Nederland vertoond met zeer goede recensies (o.a. in het “Katholiek nieuwsblad’’ - artikel: ‘’Stilte beroert de snaren van de ziel” Augustus 19, 2022). Op internet is een trailer van de film te bekijken.

Met de bijdrage van 10 euro per persoon die gevraagd wordt voor de film worden Oekraïense filmmakers en projecten voor het Oekraïense volk gesteund.

Opgave vooraf is gewenst op spgor@xs4all.nl

Dan bent u verzekerd van een zitplek.

Ook welkom op de avond zelf, maar vol=vol.