U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws
Laatst gewijzigd: 18-08-2021

Nieuwsbrief ontvangen

Als vaste lezer van het parochieblad bent u al jarenlang gewend de nodige informatie via de maandelijkse uitgave te krijgen. Dat systeem werkt goed als alles volgens een vaste planning verloopt.

In het afgelopen jaar hebben we echter gemerkt dat met name door de coronamaatregelen het parochieblad niet de juiste weg was om iedereen over veranderingen te informeren. Soms was de kopijdatum al verstreken of liet de volgende uitgave te lang op zich wachten.

Sinds vorig jaar gebruiken we een nieuwsbrief als alternatief. Deze wordt verstuurd naar alle e-mailadressen die bij het secretariaat bekend zijn.

Hebt u nog niet eerder een nieuwsbrief ontvangen? Dan is uw e-mailadres niet bij ons bekend.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan even een mail naar het secretariaat van de Sacramentskerk met het verzoek u in het mailbestand van de nieuwsbrief op te nemen.

Ons adres is secr.sacramentskerk@rkdelft.nl.

Nieuwsbrieven hebben geen vaste verschijningstijd, maar worden per locatie gemaakt wanneer het belangrijk is om u tussentijds ergens van op de hoogte te brengen.

 

Parkeren bij de kerk 

Sinds 1 februari 2021 is er een aangepast parkeerbeleid in de Wippolder! Van maandag tot en met zaterdag is het niet meer mogelijk om de hele dag gratis te parkeren. Van 12.00 tot 24.00 uur moet je betalen (via de app of de parkeerzuil, deze staat ter hoogte van de COOP). De andere uren (de ochtenden) is het parkeren kostenvrij. Op zondag mag je wel de hele dag parkeren zonder te betalen.

Let u daarop als u ’s middags of ’s avonds in de kerk of in de pastorie moet zijn? De parkeerboete is niet mis!