U bent hier: Parochie / Vronesteyn
Laatst gewijzigd: 13-07-2021

Eucharistieviering opening studiejaar Vronesteyn - 31 augustus 18.00

U bent van harte welkom bij deze viering in de kerk van de HH. Laurentius en Ignatius (Eendrachtskapel) te Rotterdam.

Als ambassadeur van Centrum Vronesteyn wil ik u graag op de hoogte houden van het reilen en zeilen van  priester- en diakenopleiding van Vronesteyn.

Daarom laat ik u weten dat ik ben uitgenodigd om op dinsdag 31 augustus de priester- en diakenopleiding Vronesteyn het studiejaar zal openen met een eucharistieviering in de kerk van de HH. Laurentius en Ignatius (Eendrachtskapel) te Rotterdam. De viering begint om 18.00 uur. Als u hierbij aanwezig zou willen zijn dan bent u van harte welkom. We willen u dan graag vragen of u zich wilt aanmelden via het e-mail adres vronesteyn­(at)bisdomrotterdam(dot)nl.

Ook mocht ik anderen informeren over deze bijeenkomst. Wellicht dat u deze eucharistieviering zoudt willen bijwonen, dan bent u, na aanmelding, van harte welkom.

Bisschop Van den Hende is hoofdcelebrant in de eucharistieviering waarmee Vronesteyn het studiejaar opent. Rector Broeders en andere priesters die zijn verbonden aan Vronesteyn concelebreren. In de eucharistieviering op 31 augustus ontvangt priesterstudent Benno van Croesdijk de aanstelling tot lector. Enkele dagen eerder ontvangt priesterstudent Arno Aardoom de aanstelling tot acoliet op 27 augustus tijdens de opening van het studiejaar op de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk. Diaken Sander Verschuur zal in het komende studiejaar de priesterwijding ontvangen tijdens een plechtige eucharistieviering in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal.

De viering op dinsdag 31 augustus om 18.00 uur zal dus plaatsvinden in de Eendrachtskapel, adres: Eendrachtsstraat 95 (zijstraat van de Witte de Withstraat), te Rotterdam.

Meer informatie over de opening van het studiejaar, en een gebed voor toekomstige priesters dat gemaakt is door kardinaal Montini, de latere paus Paulus VI, vindt u op:
https://www.bisdomrotterdam.nl/nieuws/inspiratie-nieuws/vronesteyn-uitnodiging-opening-studiejaar-en-gebed-voor-toekomstige-priesters

Met vriendelijke groet,
Ambassadeur Vronesteyn
Angela Jiménez-Kortwijk

16-08-2021 16:10 Leeftijd: 162 dagen