U bent hier: Parochie / Bestuur en beleid / Advies van Werkgroep Toekomst Ursulaparochie
Laatst gewijzigd: 16-06-2019

Advies van Werkgroep Toekomst Ursulaparochie

Als parochiebestuur hebben we de taak om de organisatie van de parochie zo goed mogelijk in te richten. De afwegingen en keuzes die worden gemaakt hebben vaak niet alleen betrekking op het nu maar ook op de toekomst. Hierbij is de vitaliteit van de parochie en de samenhorigheid ontzettend belangrijk. Voor ons als bestuur is het noodzakelijk om goed inzicht te hebben in die twee factoren. Om die reden hebben we de commissie Toekomst gevraagd om een analyse te maken van de vitaliteit van de 4 kerklocaties en van de parochie en daarbij ook kijkend naar de toekomst. De resultaten van het onderzoek zijn gepresenteerd in dit rapport en de bijlagen.

Als bestuur hebben wij nu de taak om hier een vervolg aan te geven. Dit willen wij niet alleen doen en we vinden het daarom ook belangrijk om de parochie hierbij te betrekken. Een voorbeeld is een eerste workshop samen met de locatieraden.

Dit soort termijn visies gaan hoe dan ook niet over 1 nacht ijs. Ondanks momenten van radio stilte, werken we wel aan de korte en lange termijn visies.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, horen we dit graag van u. U kunt hiervoor een email sturen naar secr.ursulaparochie­(at)rkdelft(dot)nl.

Hartelijke groeten,
Parochiebestuur St. Ursula