U bent hier: Geloofsverdieping / Archief / Seizoen 2017-2018 / Jaaraanbod volwassenen
Laatst gewijzigd: 05-09-2018

Geestverruimend

Je kunt de zee niet oversteken
door alleen naar het water te staren

Rabindranath Tagore
Indiaas mysticus, dichter en Nobelprijswinnaar literatuur 1913

Aanbod geloofsverdieping van de parochies Onze Lieve Vrouw van Sion en Sint Ursula

Toelichting - ‘Tinnen jubileum’

Dit is het 10e seizoen van ‘GEESTVERRUIMEND’, het programma geloofsver-dieping van de parochies O.L. Vrouw van Sion te Midden-Delfland en Sint Ursula te Delft. In de 10 jaar werd het roze boekje een begrip in Delft en omstreken. Velen brachten ideeën aan voor de inhoud, velen namen deel, veel verschillende thema’s werden aangeboden want er zijn vele wegen die naar God leiden.

Het roze boekje gaf (en geeft) u een overzicht van het gevarieerde aanbod, om samen met mede-geïnteresseerden te leren, te luisteren en/of te spre-ken. Kortom, altijd een gevarieerd aanbod waaruit u kunt kiezen omdat we het allemaal, steeds opnieuw, nodig hebben om op zoek te gaan naar de Bron van ons leven. Zijn Woord vertaalt zich in ons dagelijks leven, als voed-sel voor onze ziel.

Geestverruimend staat altijd open voor iedereen, ongeacht kerkelijke of religieuze achtergrond: iedereen die nieuwsgierig is, is welkom.
Aanmelden is wel heel erg belangrijk. Mocht een activiteit niet doorgaan (bijvoorbeeld wegens te weinig aanmeldingen of bij ziekte), dan wordt u gemaild of gebeld. Vermeld bij aanmelding altijd uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres en de activiteit waarvoor u zich aanmeldt, evenals het aantal deelnemende personen.

Voor de bijeenkomsten vragen wij een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten. Het bedrag wordt ter plekke voldaan, liefst gepast betalen. Echter, de gevraagde bijdrage mag nooit een belemmering zijn om deel te nemen. De bijdrage is geheel vrijwillig (met uitzondering van het kloosterweekeinde en de reizen).

Wij hopen dat dit programma uw en ons (geloofs)leven mag verrijken.
Van harte tot ziens !

Uw pastores: pastoor Dick Verbakel; José de Boer, pastoraal werkster / parochiecatecheet; diaken Jan Lamberts; Paul Mantelaers, pastoraal werker en priester Eli Stok.
Met medewerking van de coördinator ‘Geestverruimend’: Jan van der Knaap.

Programma 2017 - 2018

Geen gebeurtenissen gevonden

Downloads

Te downloaden:

  • Boekje met een uitgebreide beschrijving van de activiteiten en hoe u zich kunt aanmelden.

Het programma van afgelopen seizoen kunt u nog vinden in het archief.