U bent hier: Geloofsverdieping / Archief / Seizoen 2016-2017 / Jaaraanbod volwassenen
Laatst gewijzigd: 17-08-2017

Het beste middel om jezelf te leren kennen
is proberen een ander te begrijpen.

André Gide (1869-1951),
Frans schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur (1947)

Toelichting

Dit is het tweede deel (januari - mei) van het negende seizoen van ‘GEEST-VERRUIMEND’, het programma geloofsverdieping van de parochies O.L. Vrouw van Sion te Midden-Delfland en Sint Ursula te Delft.

Dit roze boekje geeft u een overzicht van het gevarieerde aanbod, om sa-men met mede-geïnteresseerden te leren, te luisteren en/of te spreken. Want zijn Woord vertaalt zich in ons dagelijks leven, wanneer we de schat van het geloof steeds weer opnieuw leren ontdekken.

Geestverruimend staat altijd open voor iedereen, ongeacht kerkelijke of religieuze achtergrond; iedereen die nieuwsgierig is, is welkom. Bij een aantal activiteiten staat een maximaal aantal deelnemers vermeld. Aanmelden is wel heel erg belangrijk. Mocht een activiteit niet doorgaan (bijvoorbeeld wegens te weinig aanmeldingen of bij ziekte), dan wordt u gemaild of gebeld. Vermeld bij aanmelding altijd uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres en de activiteit waarvoor u zich aanmeldt, evenals het aantal deelnemende personen.

Voor de bijeenkomsten vragen wij een kleine vrijwillige bijdrage in de on-kosten. Het bedrag wordt ter plekke voldaan, liefst gepast betalen. Echter, de gevraagde bijdrage mag nooit een belemmering zijn om deel te nemen. De bijdrage is geheel vrijwillig (met uitzondering van georganiseerde rei-zen). Bij het drukken van dit boekje werd er nog druk gewerkt aan een reis naar Iona in de late zomer / najaar van 2017 én een reis naar Israël in voor-jaar 2018. Het is nog niet zeker of de reizen door kunnen gaan maar via parochieblad en website houden wij u op de hoogte.

Wij wensen u heel mooie feestdagen toe en hopen dat dit programma in 2017 uw en ons (geloofs)leven mag verrijken.
Van harte tot ziens !

Uw pastores: pastoor Dick Verbakel; José de Boer, pastoraal werkster / parochiecatecheet; Klemens Hayon, priester; diaken Jan Lamberts; Paul Mantelaers, pastoraal werker en diaken Eli Stok.
Met medewerking van coördinator ‘Geestverruimend’: Jan van der Knaap.

Programma 2016 - 2017

Geen gebeurtenissen gevonden

Downloads

Te downloaden:

  • Boekje (deel 1) met een uitgebreidere beschrijving van de activiteiten (deel 1, september - januari) en hoe u zich kunt aanmelden.
  • Boekje (deel 2) met een uitgebreidere beschrijving van de activiteiten (deel 2, januari - mei) en hoe u zich kunt aanmelden.

Het programma van afgelopen seizoen kunt u nog vinden in het archief.