U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Oogstdankdag
Laatst gewijzigd: 25-10-2020

OOGSTDANKDAG

OogstDANKdag

Wat was het zondag 4 oktober weer een mooie viering! Fijn dat het nog kon in deze coronatijd. In plaats van pastoor Verbakel ging geheel onverwacht stagiair Ad van Luyn voor. Voor hem een beetje spannend. Complimenten voor de mooie overweging en het praatje met de kinderen. Zij hadden in de kinderwoorddienst ook aandacht besteed aan oogstdankdag door middel van een “collage” van bloemen. We zijn gewend om na afloop gezellig met elkaar koffie te drinken, dat was nu niet mogelijk. Maar na afloop ging elke kerkganger naar huis met een mooie roos als aandenken van deze viering.

Dank aan de heren en dames voor de mooie versiering met al het fruit en groenten, die de oogst van het afgelopen jaar symboliseerden! Meer dan 30 fruit- en groenten bakjes zijn bij ouderen en zieken thuis bezorgd. Naast de maandelijkse inzameling voor de voedselbank, die ook bij deze viering plaatsvond, is er ook heel veel groente en fruit naar de voedselbank gegaan.

Na afloop van de viering was er de jaarlijkse deurcollecte voor het project van Zr. Antonetta voor de kinderen van Soleil Levant in Douala. Het was een mooie opbrengst: € 327,10.

U allen hartelijk dank, namens Zr. Antonetta en de kinderen in Douala.

 

Marija Ruigrok-Kerklaan