U bent hier: Nieuws
Laatst gewijzigd: 01-07-2012

Aanmelden voor het Heilig Vormsel

in Tweede klas van het Voortgezet Onderwijs

Zit uw kind in de tweede klas van het voortgezet onderwijs, en heeft hij/zij het doopsel ontvangen, dan kunt u uw kind aanmelden voor het Vormsel. De voorbereiding op het Vormsel 2020  begint in het najaar.

Dit sacrament van groei en bevestiging in het geloof wordt in onze parochie gegeven in de tweede klas van de middelbare school. De voorbereiding duurt ongeveer een jaar. Dat is omdat het Vormsel een persoonlijke keuze is, en het dus belangrijk is om te weten waar je voor kiest. De voorbereiding bestaat uit een gevarieerd programma tijdens maandelijkse bijeenkomsten. We ontdekken wie Jezus is en wat het betekent om Jezus te volgen. En we gaan in op de inhoud van het katholieke geloof. Dat doen we met gesprek maar ook in sportieve en creatieve activiteiten, een speurtocht door Delft en momenten waarop 'denken' overgaat in 'doen.

Hoogtepunt voor iedereen is elk jaar weer het weekend met de hele groep, wanneer we logeren aan de andere kant van Nederland.

Zit je in de tweede klas van het Voortgezet Onderwijs en wil jij (of je ouders) meer weten? Stuur een e-mail naar dhr. Frans Paap: afpaap@casema.rhl.

28-08-2019 14:10 Leeftijd: 2 jaar