U bent hier: Nieuws
Laatst gewijzigd: 01-07-2012

Pastor Paul Mantelaers heeft afscheid genomen

Op 29 april tijdens een viering in Schipluiden

Pastor Paul Mantelaers heeft als pastor van de Sint Ursula parochie en de parochie van Onze Lieve Vrouw van Sion afscheid genomen omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Op zondag 29 april ging hij voor het laatst voorgaan in een feestelijke viering in Schipluiden (de kerklocatie waar hij eerst aanspreekbare is). Vele waren naar de kerk gekomen om met elkaar dankbaar terug te kijken naar bijna 6 jaren als pastoraal werker in ons midden. Maar ook om Paul al het goede voor de toekomst toe te wensen.

Aansluitend aan de viering was er een druk bezochte en gezellige receptie in het schoolgebouw naast de kerk. Paul en zijn vrouw Terry hoefden dat 'hele eind' niet te lopen maar werden netjes met 'De MUS" (het ouderen vervoer in Schipluiden) naar het schoolgebouw gebracht. Daar stonden vele vrijwilligers klaar om iedereen met een drankje en een hapje hartelijk te ontvangen.

En al meteen vormde er zich een lange rij van mensen die Paul en Terry nog even de hand wilde schudden en kort spreken. Uit alle kerklocaties waren er mensen naar Schipluiden gekomen, dus het was ook een tijd van weerzien, van kennismaking en van bijpraten.

Na afloop bedankt Paul nog een keer iedereen dei hem kansen hadden geboden en hem hadden ondersteund in al die jaren. 

02-05-2018 15:12 Leeftijd: 2 jaar