U bent hier: Nieuws
Laatst gewijzigd: 01-07-2012

Vakantiebank zoekt menskracht

Vakantiebank Delft organiseert dagjes uit en korte vakanties voor kinderen, gezinnen en oudere alleenstaanden van de Voedselbank, Delftse Buur en enkele andere organisaties.

Altijd gaat het om mensen voor wie een vakantie of dagje uit financieel niet mogelijk is. Jaarlijks ontvangen zo’n 500 personen zo een ‘vakantie-ervaring’ van een dagje dierentuin tot een week in een vakantiehuisje ergens in Nederland. Meer nog dan zo veel mogelijk deelnemers op vakantie, gaat het ons om er voor te zorgen dat de vakantie ervaring die zij opdoen een echt leuke is, eentje om nog lang van na te genieten, waarover je ook eens op school of aan je buurman kunt vertellen.

 We willen graag dit najaar weer aan de slag om deze kinderen, ouders en ouderen een licht en zonnig 2018 te bieden met een echte vakantie of een dagje weg zonder zorgen! Maar: Daarvoor hebben we menskracht, actieve organiseer-vrijwilligers nodig, die een klein beetje tijd willen geven voor een zee aan voldoening, door het mede organiseren van een uitje of vakantie voor deze bijzondere, soms ingewikkelde maar meestal heel blije en dankbare doelgroep.

Marjolein Kenselaar, 0648457103

22-10-2017 20:08 Leeftijd: 4 jaar