U bent hier: Nieuws
Laatst gewijzigd: 01-07-2012

Nu aanmelden voor kloosterweekeinde

9-11 maart 2018

Wilt u zich nu aanmelden voor het kloosterweekeinde.

Van 9-11 maart 2018 hebben wij voor u kamers geboekt in het gastenverblijf van het Adelbertklooster te Egmond-Binnen. We zijn dan te gast bij de Benedictijnen en volgen in dat weekeinde het levensritme van de broeders om in gebed en ontmoeting, rust en stilte, op adem te komen. De abdij is een oord waar men zich erop toelegt ‘vrij te worden voor God’. We volgen de getijdengebeden in de kerk, zien elkaar bij de maaltijden en zoeken de rust in tijd, kamer of tijdens een wandeling.

Kosten van het verblijf: € 110,00 per persoon. Er zijn eenpersoonskamers, allen met eigen toilet en douche. Ook zijn er enkele tweepersoonskamers, die bij voorkeur aan echtparen worden toegewezen. Maar het kan zijn dat u een kamer zult moeten delen met een medereisgenoot van onze groep.

Aanmelden voor 1 december via e-mail: geestverruimend@rkdelft.nl. Er is beperkt plaats en de toekenning van deelname aan het weekeinde geschiedt door de volgorde van inschrijving. Mocht u meer vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Marjolein Kenselaar (via bovenstaand e-mailadres).

22-10-2017 19:56 Leeftijd: 4 jaar