U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Vredesweek
Laatst gewijzigd: 18-08-2021

Vredesweek


Opening Vredesweek op zondag 19 september

 

Zoals elk jaar openen wij de vredesweek met een oecumenische viering. Het thema van deze viering is ‘Wat doe JIJ / doen WIJ in vredesnaam?’

Wij doen dit samen met de Wijkgemeente Immanuel en de mensen van Kerkelijk Centrum Delfgauw. Juist in deze tijd waar door de Covid pandemie toch veel eenzaamheid onder de mensen is, is het heel belangrijk dat wij samen werken aan de Vrede.

Laten wij dat doen met de woorden van Paus Franciscus: “Laten wij dus dromen, als één enkele mensenfamilie, als medereizigers uit hetzelfde vlees en bloed, als kinderen van dezelfde aarde die ons gemeenschappelijk huis is, ieder van ons met zijn of haar eigen stem, allemaal broeders en zusters”.

 

De viering is op zondag 19 september in het Kerkelijk Centrum Delfgauw, aanvang: 9.30 uur. Voorganger is pastor Eli Stok.

In onze kerk is er dan geen viering. We hopen dat wij met veel parochianen aan deze viering deel gaan nemen. Mocht u niet naar Delfgauw kunnen komen, dan kunt u de viering toch bijwonen via de livestream. U moet dan inloggen met:

https://pknpijnackerdelfgauw.nl/kerkdelfgauw/; op de startpagina klikt u op livestream.

 

Dan kunnen wij samen bidden, samen zingen, ongeacht onze geaardheid, achtergrond, leeftijd of plek in de maatschappij.

Wij wensen elkaar een mooie en vredevolle viering toe.

 

En… mogen wij u ook  uitnodigen voor de Vredesloop op woensdag 22 september?

(Meer info hierover elders in het parochieblad).

 

Marija Ruigrok, namens de oecumenische werkgroep