U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 18-02-2021
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse viering

Zolang er nog maar 30 mensen naar de kerk mogen komen, zal er geen Antilliaanse viering kunnen zijn. Daarbij is er in de Wippolder sinds 1 februari betaald parkeren: het is niet meer mogelijk te parkeren zonder te betalen: elke dag van 12.00 uur ’s middags tot 24.00 uur ’s nachts. Alleen op zondag is het vrij parkeren. Daarom wordt er ook gezocht naar een mogelijkheid om de viering te houden op een andere dag en tijd om de Antilliaanse mensen, die van buiten Delft komen, toch in de gelegenheid te stellen naar de viering te komen. Als we een definitieve tijd en datum hebben, hopen we toch nog rond de zomer een viering met elkaar te kunnen hebben.

Werkgroep liturgie en Antilliaanse werkgroep

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.