U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 28-06-2021
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse vieringen in juli en augustus!

Na een lange tijd willen we weer gaan starten met de Antilliaanse vieringen. In verband met corona was dat meer dan een jaar niet mogelijk.

Er is in overleg met pater Avin besloten deze vieringen voortaan te houden op zondagmiddag.

Want sinds februari kun je zaterdagavond niet meer vrij parkeren in de Wippolder en dus ook niet langs de Nassaulaan. Maandag tot en met zaterdag is er betaald parkeren van 12.00 tot 24.00 uur. Zondag is het vrij parkeren.

De eerstvolgende viering is zondagmiddag 18 juli om 14.30 uur; de volgende viering zal zijn op zondagmiddag 22 augustus om 14.30 uur.

Tijdens de viering zal er ondersteuning zijn van een klein koor, zodat we toch met elkaar een enthousiaste Antilliaanse viering kunnen houden. Na afloop is er meestal een samenzijn met koffie en iets lekkers, maar vanwege corona kan dat nog niet, maar we willen kijken of we in juli toch iets anders corona-proef kunnen organiseren.

Iedereen is van harte welkom!

We hopen na deze start weer elke maand mooie, sfeervolle en inspiratievolle vieringen kunnen houden.

Giovanni Eisden, werkgroep Antilliaanse vieringen

 

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.