U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 27-09-2021
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse viering

Zondag 17 oktober is weer een Antilliaanse viering! Het was fijn om ook al in augustus en september bij elkaar te zijn geweest. In de viering van zondag 17 oktober zal Pater Avin voorgaan en het Antilliaanse koor ‘United Voices of Joy’ ondersteunt de viering met muziek.

En na afloop kunnen we weer ‘op afstand’ met elkaar koffie drinken met de gebruikelijke Antilliaanse hapjes nuttigen.

De viering begint op zondag 17 oktober  om 14.30 uur.

Giovanni Eisden, werkgroep Antilliaanse vieringen

 

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.