U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 18-08-2021
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse viering

Zondagmiddag 19 september zal er een Antilliaanse viering zijn, waarin pater Kunnekkedan voorgaat en het Antilliaanse koor de viering met hun liederen ondersteunt.

Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deze viering mee te maken.

In juli en augustus zijn we weer begonnen met na afloop buiten voor de kerk koffie/thee te drinken en even gezellig met elkaar bijpraten.

Na afloop zal er dus weer (met hopelijk droog weer) koffie drinken zijn, zodat we met elkaar op afstand nog even kunnen napraten.

Ook nu geldt, dat uw naam bij binnenkomst genoteerd zal worden.

De viering begint op zondag 19 september om 14.30 uur.

Giovanni Eisden, werkgroep Antilliaanse vieringen

 

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.