U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 20-02-2020
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse viering

Op zaterdag 21 maart is er de maandelijkse Antilliaanse viering waarin Pater Kunnekkedan voorgaat en een Antilliaanse koor de zang zal ondersteunen.

Iedereen is welkom. Vooral de jongeren die eens een viering met wat meer muzikaal ritme willen. Kom en doe mee! Aanvang 18.30 uur.

Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie of thee te drinken en te proeven van Antilliaanse lekkernijen.

De liturgische werkgroep

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.