U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Samenwerking gezamenlijke kerken
Laatst gewijzigd: 27-09-2021

Gesprekken Adelbert-Franciscus en Clara-Sacramentlocaties

Kerkgesprekken over Roeping en Ruimte

In augustus hebben we een drietal groepsgesprekken gehad in onze pastorie over de toekomstplannen van onze parochie. In kleine groepjes hebben we met elkaar gesproken over ‘Roeping en Ruimte’. Heel belangrijk was: hoe vindt u zelf dat het nu gaat en welke ideeën heeft u over hoe we nu samen één gemeenschap kunnen gaan vormen met de andere locaties! Hoe gaan we met elkaar naar een toekomst met minder kerkgebouwen.

Naast deze gesprekken zijn er ook al enkele bijeenkomsten geweest met leden van onze overleggroep/kerngroep met leden van de Adelbert- en Franciscus en Clarakerk.

Wat vinden we samen zo belangrijk dat het zeker in de nieuwe opzet moet komen.

We zijn er nog niet uit, veel gesprekken zullen nog volgen. Maar de tijd dringt!

Daarom aan u de vraag: hebt u ideeën, speciale suggesties, vragen of wilt u meepraten?

Laat dit dan weten. U kunt dat doen via een mail naar secr.sacramentskerk­(at)rkdelft(dot)nl of een brief naar het secretariaat, Nassaulaan 2, 2628 GH Delft.

 

Op 16 september is de eerste gezamenlijke nieuwsbrief per e-mail verzonden naar alle personen waarvan het e-mailadres bij het secretariaat bekend is.

Onderwerpen: oogstdankdag - Franciscusfeest - voettocht voor de vrede - Bijbelse gastvrijheid - gluren bij de buren.

 

Geen nieuwsbrief ontvangen? Wacht niet langer en geef uw e-mailadres door aan secr.sacramentskerk­(at)rkdelft(dot)nl en blijf de ontwikkelingen op de voet volgen.