U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / MEMISA/MIVA
Laatst gewijzigd: 28-06-2020

MEMISA/MIVA

MEMISA:

Wilt u Memisa blijven steunen?

Gironummer NL91 INGB 0000 0056 57 t.n.v. Memisa Den Haag.

Voor meer informatie zie www.memisa.nl

 

MIVA: Collecte ZONDAG 30 augustus

In het parochieblad van juli/augustus kunt u een langer artikel lezen over de MIVA collecte.

MIVA helpt echt! Juist in deze coronatijd is het zo belangrijk, dat er instanties zijn die mensen op vaak onbereikbare plekken weten te helpen. We krijgen regelmatig telefoontjes en apps over de situatie in Douala, Kameroen. De mensen daar in de sloppenwijken kunnen geen kant op. Geen water, overstromingen door de regentijd, geen werk, dus geen inkomen. Het centrum Soleil Levant is gesloten, de kinderen zijn naar hun ouders gebracht. Ook het centrum van Jude heeft geen patiënten. Mensen zijn bang, maar hebben ook geen geld om zich te laten behandelen. Er is honger, veel mensen sterven. Dit alles komt niet in de publiciteit in ons land!

Ook in de landen waar de MIVA haar projecten heeft zijn er grote problemen. Daarom is uw bijdrage aan de MIVA-collecte heel belangrijk. Zij werken met lokale partners en echt: zonder vervoer is er geen zorg!

De filmpjes op de website van www.miva.nl zijn de moeite van het bekijken waard! Wij hopen, dat wij met elkaar weer een mooi bedrag bijeen kunnen brengen voor de MIVA, want we weten dat goed en veilig vervoer echt noodzakelijk is om mensen te kunnen helpen.

MOV. Marija Ruigrok-Kerklaan

MIVA- ambulance