U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Kerst- en Oud- en Nieuwjaarsvieringen
Laatst gewijzigd: 30-01-2020

Vieringen rond Kerstmis en Oud en Nieuwjaar

Vieringen met Kerst en Oud- en Nieuwjaar in de Sacramentskerk

Dank!

Er is de laatste weken van december veel werk verricht om de vele vieringen iets bijzonders te geven. Daardoor zijn de vieringen met Kerstmis en Oudjaar en 5 januari mooie vieringen geworden in een feestelijk versierde kerk.

De bloemversiering was prachtig en de kerststallen waren weer netjes opgebouwd. De hele kerk was schoongemaakt, alle boekjes waren getikt en geprint en het koor heeft veel dagen gerepeteerd. Vergeten we ook de kosters niet, die ervoor zorgden dat alle vieringen vlotjes verliepen. En met elkaar hebben we met een sfeervolle viering afscheid genomen van het oude jaar.

Op 5 januari ‘Driekoningen’ hebben we met elkaar Nieuwjaar gevierd samen met de kinderen van de kinderwoorddienst. Onder het genot van koffie met een heerlijke oliebol (bakkers bedankt!) konden we elkaar het beste wensen voor 2020.

Al onze vrijwilligers willen wij heel hartelijk danken, want mede door hun inzet hebben wij fijne vieringen gehad. Ook willen wij de voorgangers bedanken die in de eucharistie- en gebedsvieringen ons een echt kerstgevoel gegeven hebben, zodat wij met elkaar op een fijne manier de feestdagen konden vieren.

En niet iedereen weet dat, maar in de dagen voor de kerst komen de kinderen van Het Spectrum uit Delfgauw en de Cornelis Musiusschool voor hun eigen kerstviering naar ons kerkgebouw en die zijn dan blij dat de kerststallen er staan en de lichtjes van de kerstbomen branden.

Iedereen bedankt.

De liturgische werkgroep