U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Opening werkjaar
Laatst gewijzigd: 18-08-2021

OPENING PAROCHIEWERKJAAR

Opening parochie-werkjaar 5 september

 

Zondag 5 september gaan wij - zoals we al vele jaren begin september doen - met elkaar het parochiewerkjaar openen met een viering met aandacht voor onze gemeenschap. Juist in deze coronatijd hebben we gemerkt, dat we toch samen veel werk kunnen verzetten en dat heel veel gedaan werd. Niet alleen privé, maar ook binnen onze Sacramentsgemeenschap: helpende handen in heel veel werkgroepen.

Het was jammer dat we met ons 100-jarig bestaan niet groots konden uitpakken. Maar laten we een kleine stap zetten op 5 september. We willen, afhankelijk van het weer, na afloop van de viering toch samen koffie drinken met iets lekkers erbij, zodat we weer op een klein afstandje met elkaar kunnen napraten.

In de eucharistieviering zal pastoor Verbakel voorgaan en zullen Sonja en de cantorij de viering muzikaal ondersteunen. Ook zullen de kinderen van de kinderwoorddienst (KWD) weer als vanouds aanwezig zijn en samen op hun manier het parochiejaar openen.

Wij hopen veel leden van onze gemeenschap op deze zondagmorgen 5 september te ontmoeten en wensen elkaar een mooie viering en een mooie dag toe.

Komt u ook? En neem gerust iemand mee!

 

Liturgische werkgroep