U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Familieberichten
Laatst gewijzigd: 18-02-2021
1e communie

Familieberichten

GEDOOPT:

HUWELIJK EN HUWELIJKSJUBILEUM:

 

VORMSEL EN 1e COMMUNIE:

 

 

OVERLEDEN:

 

Op 26 november is Paulus Gerardus Clemens Maria Hoogendijk uit de Simon Vestdijklaan op 73-jarige leeftijd overleden. Met een mooie viering hebben we op 7 december afscheid van hem genomen in de kerk waar hij aan het begin van zijn leven is gedoopt.

Op 15 december overleed Johanna Maria van der Kolk-van der Ende uit de Van der Madestraat. Zij stierf een dag na haar 99-ste verjaardag. Na een afscheidsviering in de Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen kerk in Erica is zij aldaar in het familiegraf begraven.

Op 23 december overleed Cornelis Johannes Antonius Komen op de leeftijd van 84 jaar. Hij woonde aan de Witmolen in Delfgauw. Zijn afscheidsviering was op 2 januari in de aula van Iepenhof.

Op 4 januari is Adrianus Joseph Heijdel van de Hendrick de Keyserweg op 78-jarige leeftijd overleden. De afscheidsviering was op 9 januari in de Maria van Jessekerk.

Op 6 januari overleed op 82-jarige leeftijd Petrus Clemens Maria Duijndam van de Delftsestraatweg.

Zijn uitvaartdienst is op 13 januari gehouden in de Joannes de Dooperkerk in Pijnacker.

Op 25 januari is Jacobus Gabriël Maria van der Burg uit de Schimmelpenninck van der Oyeweg te Delfgauw overleden. Sjaak is 68 jaar geworden. Met een mooie viering hebben we op 30 januari afscheid van hem genomen in de kerk waarna hij is begraven op het Sint Janskerkhof te Pijnacker.

We zullen hen in onze gebeden gedenken en wensen alle nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 

 

 

In memoriam:

 

Het afscheid van Cor Komen

Zaterdag 2 januari jl. hebben wij afscheid genomen van Cor. Het was een mooi en waardevol afscheid. Het mooiste was dat Cor werd weggedragen door zijn drie zoons en drie kleinzoons. De zon deed die dag ook erg zijn best. Daar hebben ze vast boven voor gezorgd.

Graag wil ik pastoor Verbakel, Sonja en de zangers bedanken. Helaas kon het afscheid gezien de huidige omstandigheden niet plaatsvinden in de kerk.

Graag bedank ik ook De Laatste Eer voor het begeleiden van de uitvaart. Als laatste wil ik mijn kinderen en kleinkinderen bedanken voor de mooie woorden over hun vader en opa.

Nogmaals heel veel dank.

Mies Komen