U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Familieberichten
Laatst gewijzigd: 29-08-2020

Familieberichten

GEDOOPT:

HUWELIJK EN HUWELIJKSJUBILEUM:

Onze welgemeende felicitaties gaan naar Aart en Lida Groenendijk-Gillemans. Op 25 augustus was het 50 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord gaven.

 

In onze Sacramentskerk heeft Lida in diverse werkgroepen veel energie gestoken. Hartelijk dank daarvoor!

 

We wensen het gouden paar nog vele jaren toe in goede gezondheid.

 

OVERLEDEN:

Op 5 juli overleed Arcangelo Cuccureddu uit de Geertruyt van Oostenstraat; hij is 82 jaar geworden. Als jongeman waagde Angelo de stap om Sardinië te verruilen voor de Limburgse mijnen. Na de sluiting van de mijnen vond hij werk op de kabelfabriek in Delft. Naast zijn werk was de tuin zijn grootste hobby waarin hij tot rust kwam. De natuur zijn gang laten gaan en niets forceren. Je moet wachten, afwachten of het wordt wat je er van hebt gehoopt.

 

De naam Arcangelo (aartsengel) verwijst naar een bestemming bij God waaruit hij is voortgekomen en waarnaar hij toe is gegaan. Moge hij rusten in vrede.

 

Antonetta Anna Maria van der Stap-de Weert is op 10 juli op 93-jarige leeftijd overleden. Zij woonde in de Eisenhouwerlaan in Delft.

 

We hebben afscheid moeten nemen van een sterke vrouw. Netty was een moeder die haar kinderen aanspoorde te gaan studeren om daarmee te werken aan een betere toekomst en verder te komen met je talenten. Zelf had zij die kans niet gekregen door de donkere oorlogsjaren. Maar ze is wel met haar tijd meegegaan en heeft als oma zich de kunst van het bedienen van een IPad eigen gemaakt.

 

Laten we bidden dat zij nu voor eeuwig veilig mag zijn in het huis van God.

 

Op 10 juli overleed Wilhelmus Nicolaas Jacobus Bruens uit de Van der Madestraat. Hij is 77 jaar geworden. In besloten kring is de afscheidsviering gehouden in de aula van crematorium Iepenhof. Moge hij rusten in vrede.

 

Op 1 augustus is Petronella Quirina Maria Duijndam op 68-jarige leeftijd overleden. Zij woonde de laatste jaren in Pijnacker. Els van manege De Prinsenstad, zo zullen met name de paardenliefhebbers haar kennen. Ondanks een zwakke gezondheid waardoor zij in een rolstoel belandde, was ze zoveel mogelijk aanwezig om klanten en bezoekers te woord te staan. We hopen dat zij gastvrij ontvangen is in het Hemels Vaderhuis.