U bent hier: Agenda / Activiteit
Laatst gewijzigd: 16-03-2020

Doopviering Maria van Jessekerk

Startdatum:15 december
Begintijd:13:00
Eindtijd:14:00

Doopvoorbereiding op 3 en 10 december

 Iedere maand is er gelegenheid om uw kind in één van de kerklocaties in Delft te laten dopen.

D In de Adelbertkerk en de Franciscus en Clarakerk zal uw kind gedoopt worden tijdens de eucharistieviering op zondagochtend, in de Maria van Jessekerk en de Sacramentskerk zijn er aparte doopvieringen op zondagmiddag.Het is ook mogelijk om uw kindje te laten dopen tijdens de Antilliaanse viering, deze is één keer per maand op zaterdagavond in de Sacramentskerk.

Voorafgaand aan de doop zijn er twee voorbereidingsavonden voor de ouders; op de tweede avond zijn ook de aanstaande peetouders van harte welkom. Tijdens deze avonden willen we dieper ingaan op de betekenis van het geloof in uw leven; ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de betekenis en de achtergrond van het sacrament van de Doop. Tevens maakt u kennis met de pastor die uw kind zal dopen en ontmoet u de (eventuele) andere ouders die hun kind voor dezelfde doopviering hebben aangemeld.

 Mocht u uw kind willen laten dopen of heeft u vragen, neem dan contact op via  e-mailadres:werkgroep.doopvoorbereiding@rkdelft.nl of telefoonnummer:015-2563772.