U bent hier: Agenda / Activiteit
Laatst gewijzigd: 16-03-2020

Kerstviering voor dak- en thuislozen

Startdatum:18 december
Begintijd:17:30
Eindtijd:18:30

Met warm buffet na afloop van de viering

Vanuit onze diaconale opdracht als christenen, willen we de geboorte van Christus ook vieren met hen die ontheemd zijn en geen plekje meer hebben in de samenleving, de eenzamen in Delft, de nieuwe vreemdelingen van onze samenleving.
We zien dat deze nieuwe doelgroep de weg naar het stadsdiaconaat heeft weten te vinden in de maandelijkse vieringen met maaltijd. Deze vieringen met maaltijden worden door een steeds groter aantal hulpzoekenden bezocht.
De viering is niet alleen bedoeld voor de doelgroep uit Delft, maar ook voor het Westland en het Oostland. Wij verwachten ongeveer 200 personen, waarvan ongeveer 180 gebruik zullen maken van de maaltijd na afloop van de viering. Tevens verwachten wij de burgemeester van Delft, raadsleden van de gemeente en de bisschop van Rotterdam.

Vanaf 16.00 uur zijn gasten welkom in de Jozefzaal (Naast de Maria van Jessekerk) voor koffie, thee en gebak. De kerstviering zelf begint om 17.30 uur. OM ongeveer 18.30 uur wordt het buffet geopend. Het einde is voorzien om ongeveer 20.00 uur.

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik u te vragen om een financiƫle gift ter dekking van de te maken kosten. Uw financiƫle bijdrage is meer dan welkom op banknummer NL 67 ABNA 0620 3891 41 ten name van Stichting RK stadsdiaconaat Delft e.o.