U bent hier: Parochie / Kerken / Adelbertkerk / Laatste nieuws / 50 jaar Adelbertkerk - Feestelijke zondag
Laatst gewijzigd: 27-06-2017

50 jaar Adelbertkerk - Feestelijke zondag

De Adelbertkerk en ook het Adelbertkoor bestaat 50 jaar, en dat werd zondag 7 mei 2017 feestelijk gevierd. De dag begon met een eucharistieviering, druk bezocht door vele parochianen, oudgedienden en andere belangstellenden. Onze eigen pastor José de Boer ging voor, samen met pater Dries van de Akker en lector Riet Bos. De viering werd opgeluisterd door, uiteraard, het jubilerende Adelbertkoor.

Na de viering was er een gezellig samenzijn in de Adelberthof. Met koffie, gebak en broodjes. Vele geanimeerde gesprekken vonden plaats, en vele herinneringen kwamen boven. Zeker omdat diverse oud-pastores en oud-parochianen ook aanwezig waren.

Het samenzijn ging geruisloos over in de vrijwilligersmiddag. Nu stonden Oud-Hollandse spelletjes op het programma. In kleine teams gingen de vrijwilligers op pad langs de spelletjes, die door het hele gebouw verspreid stonden. Winnen was natuurlijk het doel, maar de sfeer bleef ontspannen. En die ontspannen sfeer bleef aanwezig bij de afsluitende borrel in de Adelberthof.

Het was een zeer geslaagde dag.