U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Kindervieringen
Laatst gewijzigd: 13-01-2019

Kindervieringen

Angela, Miranda, Anna, Marlou en Thea

 

P.S. Voor vragen over het koor of iets anders, kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar gezinsvieringen.sacramentskerk­(at)rkdelft(dot)nl.

 

Eerste Heilige Communie in de Maria van Jessekerk en de Sacramentskerk

Vanuit de Maria van Jessekerk en Sacramentskerk zal de werkgroep Eerste Heilige Communieviering weer een voorbereidingstraject gaan starten voor de plechtige Eerste Heilige Communie op 12 mei 2019.

Kinderen die dit jaar in groep 4 zitten of vóór 31 december 2019 acht jaar worden, willen wij van harte uitnodigen hun communie te doen. Ook kinderen die al wat ouder zijn, maar nog wel hun communie willen gaan doen zijn van harte welkom!

Als u uw kind op wilt geven kunt u dit doen tot en met 13 januari 2019 via het volgende e-mailadres: communie.mvjensac@rkdelft.nl. Ook voor vragen kunt u daar terecht.

U ontvangt dan een inschrijfformulier en tevens een uitnodiging voor de eerste ouderavond. Op deze avond stelt de werkgroep zich aan u voor en vertellen wij u meer over de inhoud van het project.

De werkgroep heeft er weer veel zin in en hoopt dat het een goede voorbereiding en een fijn feest zal worden voor de eerste communicantjes, hun ouders en verdere familie!

De Werkgroep Eerste Heilige Communieviering

Locaties Maria van Jessekerk en Sacramentskerk