U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Kindervieringen
Laatst gewijzigd: 07-12-2018

Kindervieringen

De herder vertelt

 

Kerstmis is een feest met veel tradities. Daarom is er ook dit jaar weer een kerstfamilieviering in de Sacramentskerk. De viering is op maandag 24 december en begint om 19.00 uur.

Er komt dit jaar een herder met een heel bijzonder verhaal. De kinderen mogen samen met hem op zoek naar het pasgeboren kindje in de stal.

Pastor Elma Beerends zal in deze viering voorgaan en het gelegenheidskoor o.l.v. Sonja Nowee zingt. Kinderen die het leuk vinden om mee te zingen in het koor zijn van harte welkom. Kom dan een beetje vroeger naar de kerk.

Na de herders gaan er natuurlijk nog meer mensen bij Jezus op bezoek in de stal. Op 6 januari 2019 is het feest van Driekoningen en horen we tijdens de kinderwoorddienst over deze bijzondere bezoekers in de stal. Deze viering begint om 9.30 uur.

Wij kijken er naar uit, jullie ook?

 

Angela, Miranda, Anna, Marlou en Thea

 

P.S. Voor vragen over het koor of iets anders, kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar gezinsvieringen.sacramentskerk­(at)rkdelft(dot)nl.

 

Eerste Heilige Communie in de Maria van Jessekerk en de Sacramentskerk

Vanuit de Maria van Jessekerk en Sacramentskerk zal de werkgroep Eerste Heilige Communieviering weer een voorbereidingstraject gaan starten voor de plechtige Eerste Heilige Communie op 12 mei 2019.

Kinderen die dit jaar in groep 4 zitten of vóór 31 december 2019 acht jaar worden, willen wij van harte uitnodigen hun communie te doen. Ook kinderen die al wat ouder zijn, maar nog wel hun communie willen gaan doen zijn van harte welkom!

Als u uw kind op wilt geven kunt u dit doen tot en met 13 januari 2019 via het volgende e-mailadres: communie.mvjensac@rkdelft.nl. Ook voor vragen kunt u daar terecht.

U ontvangt dan een inschrijfformulier en tevens een uitnodiging voor de eerste ouderavond. Op deze avond stelt de werkgroep zich aan u voor en vertellen wij u meer over de inhoud van het project.

De werkgroep heeft er weer veel zin in en hoopt dat het een goede voorbereiding en een fijn feest zal worden voor de eerste communicantjes, hun ouders en verdere familie!

De Werkgroep Eerste Heilige Communieviering

Locaties Maria van Jessekerk en Sacramentskerk