U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Oogstdankdag
Laatst gewijzigd: 23-10-2018

OOGSTDANKDAG

Oogst DANK dag

Wat was het zondag 7 oktober weer een mooie viering! Een goed gevulde kerk, prachtig en kleurrijk versierd met vruchten van de oogst van het afgelopen seizoen. Bij het aandragen van de gaven werden naast groenten en fruit ook leermiddelen, gereedschap en de gaven voor de voedselbank naar voren gebracht.

Een feestelijke viering waarin pastor Eli Stok voorging en de cantorij de viering ondersteunde. De kinderen van de kindernevendienst hadden gezaaid en hopen op een goede oogst.

Dank aan de heren en dames voor de mooie versiering van al het fruit en groenten, die de oogst van het afgelopen jaar symboliseerden! Meer dan 30 fruit- en groenten bakjes zijn bij de ouderen en zieken thuis bezorgd. Mooi was, dat er veel aparte groenten soorten geleverd waren door de Islamitische gemeenschap. Zij vonden het fijn om ook mee te mogen doen aan onze ‘oogstdankdag’. Naast de maandelijkse inzameling is er ook heel veel groente en fruit naar de voedselbank gegaan.

Na afloop van de viering was er de jaarlijkse deurcollecte voor het project van Zr. Antonetta voor de kinderen van Soleil Levant in Douala. Het was een mooie opbrengst: € 406,80. U allen hartelijk dank, namens Zr. Antonetta en de kinderen van Soleil Levant.

Marija Ruigrok-Kerklaan