U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Bericht van zuster Antonetta van Winden
Laatst gewijzigd: 26-01-2020

Bericht zuster Antonetta

Beste parochianen,

Gelukkig, ja ZALIG nieuwjaar 2020,

Wij zijn het nieuwe jaar 2020 ingestapt en hebben dus alle reden om dankbaar te zijn. En onze dierbaren, van wie wij afscheid hebben genomen omdat zij hogerop gegaan zijn, "weten" we tijdloos gelukkig, zalig zelfs. Wat een rijkdom, ons geloof in een Verlosser! Mochten alle mensen deze steun bezitten!

Wij mochten het Kerstlicht van Immanuel - God bij en in ons die ons met Zijn liefde omringt - weer opnieuw ervaren en be-leven om er het hele jaar door van te leven. Merci mon Dieu voor dit ongelooflijke geschenk!

Ons kerkblad Ursula zal ons elke maand weer steunen door ons stevig voedsel aan te bieden en steeds weer nieuwe wegen voor te stellen. Een geschenk om dankbaar voor te zijn.

Priesters, diakens en zo heel veel vrijwilligers zullen hun beste beentje blijven voorzetten om ons van afhaken te redden. Wat veel nieuwe en originele ideeën; om dankbaar te aanvaarden!

Wij blijven een hechte eenheid vormen rond ons gezamenlijk Missie-ideaal: Immanuel voor iedereen met speciale aandacht voor de mensen zonder stem! Wat een geluk dit te mogen blijven doen! Voor mensen in vele landen, ook voor Kameroen!

Dank voor uw blijvende financiële edelmoedigheid. Ook het afgelopen jaar kon Douala rekenen op de bijdragen van Emerald, oogstdankdag, wintersportgroep, kerstconcert, kaartenverkoop en op veel particuliere gevers met hun jaarlijkse bijdrage, jubileumcadeaus, speciale giften. Samenwerking, ook door een briefje, een kaartje, een aanmoediging, een gebedsintentie over en weer..... Dit alles geeft ons nieuwe moed, versterkt onze onderlinge band en is van niet te schatten waarde! Merci, oui merci, Seigneur!!

Het centrum "Soleil Levant", de orthopedische kliniek "Immanuel et Perpetua", jongeren voor schoolopleiding of praktische vorming, weduwen en wezen zonder rechten, zieken en gehandicapten, jongeren rond hun priesterwijding, hulp aan werklozen voor het helpen bouwen van een huisje of hutje mochten genieten van uw goedheid en zijn u daar méér dan dankbaar voor. Ja, het is goed zo!

Dat dit alles ons mag helpen onze "tegenvallers" door het jaar met geduld en geloof te dragen. We zullen er niet aan ontkomen. Maar ook zij kunnen ons helpen te groeien in geloof en dankbaarheid.

Mijn dankbare groet terwijl ik u allen vrede en alle goeds toewens! U mag op mijn gebed blijven rekenen, dat is een ding dat zeker is!

Zuster Antonetta van Winden, (Frankrijk en Douala)

Giften zijn altijd welkom op:

NL68 RABO 0309 9101 45 ten name van R.K. Parochie St Ursula - Delft.

Ten name van: zr. Antonetta in Douala (Kameroen).

Ook zou het fijn zijn mij een seintje te geven via e-mail (e-mail: lvanwinden@yahoo.nl) dat er een bijdrage onderweg is. Dit om vergissingen te voorkomen. Ik dank u bij voorbaat.

Antonetta van Winden, Missiezuster van de H. Geest