U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Antilliaanse viering / Praising Joyfolly
Laatst gewijzigd: 29-09-2019
Antilliaanse vlag
Antilliaans koor "Gods Singing Generations"

Antilliaanse Viering / Praising Joyfolly

Antilliaanse viering

12 ½ jaar Antilliaanse vieringen

Zaterdag 12 oktober zal er een Antilliaanse viering zijn, waarin pater Kunnekkedan voorgaat en een Antilliaanse koor zal zingen. Meer over deze feestelijke viering vindt u elders in dit blad.

Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deze viering mee te maken en na afloop met elkaar koffie of thee te drinken of een heerlijk Antilliaanse hapje te proberen en te praten met o.a. onze Antilliaanse medeparochianen.

 

ANTILLIAANS JONGERENKOOR PRAISING JOYFOLLY

Praising Joyfully is een koor met ongeveer 15 enthousiaste (Antilliaanse) leden in de leeftijd van 18-35 jaar. We repeteren elke zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur in de Johan de Witt school in Den Haag en verzorgen iedere maand een viering in de Avilla te Westeinde 12a Den Haag.
 
Wij hebben ons verenigd om op een vrolijke manier met ‘Muziek en Zang’ God te aanbidden en zijn heilige woord te verspreiden. Dit is in onze naam samengevat.
 
Wij zingen liedjes in vier verschillende talen (Spaans Engels Nederlands en Papiaments), en bekleden ieder lied met een tint van Antilliaanse muziek. De ritmes die wij spelen zijn salsa, merengue, zouk, tumba, R&B, ballads en onze trots de ritmo kombina. Op deze manier kunnen de jongeren zich hierin terug vinden en zo proberen wij jongeren op het pad van de Here Jezus te leiden.