U bent hier: Parochie / Kerken / Sacramentskerk / Nieuws / Kerst- en Oud- en Nieuwjaarsvieringen
Laatst gewijzigd: 07-12-2018

Vieringen rond Kerstmis en Oud en Nieuwjaar

Vieringen met Kerstmis en Oud- en Nieuwjaar

Maandag 18 december is de gezamenlijke boeteviering bij ons de Sacramentskerk 19.00 uur.

Maandagavond 24 december is om 19.00 uur de kerstviering speciaal voor gezinnen met kinderen. Voorganger is pastor Elma Beerends. De kinderen zullen zingen met ondersteuning van de cantorij o.l.v. Sonja Nowee. De kinderen kunnen hun envelopje met de bijdrage voor de kinderen van Soleil Levant weer brengen naar de kribbe achter in de kerk.

Om 21.00 uur is de Kerstnachtviering muzikaal ondersteund door de cantorij. Pastor Elma Beerends gaat voor.

Kerstmorgen, dinsdag 25 december is er om 9.30 uur een Eucharistieviering m.m.v. de cantorij. Dan gaat pastor E. Stok voor.

Tweede Kerstdag, woensdag 26 december is er om 9.30 uur een gezamenlijke viering voor de hele Ursulaparochie bij ons in de Sacramentskerk. Voorganger is pastor E. Stok.

Zondagmorgen 30 december is er om 9.30 uur een eucharistieviering, waarin pastoor D. Verbakel zal voorgaan.

Maandagavond 31 januari is er om 18.00 uur een woorddienst waarin wij God willen danken voor het afgelopen jaar en zijn zegen vragen voor het komende jaar.

Dinsdagmorgen 1 januari is om 9.30 uur een gezamenlijke eucharistieviering in onze Sacramentskerk, waarin pastor E. Stok voorgaat. Na afloop kunnen wij onder het genot van koffie met een oliebol elkaar een goed nieuwjaar wensen.

Zondagmorgen 6 januari 2019 ‘Drie Koningen’ een woord- en communieviering  met kindernevendienst voorbereid door de werkgroep liturgie.